g0hardorgohom
Reaction score
747

Profile posts Latest activity Postings Awards About

 • Hi ghgh :), since i alr got my epi bottle, i do more research. There's seems no endless opinion about PCT with this epi whether use AI or only serm or run both. You have run a quite amount of epi, and i am gyno prone, what would you suggest ? I have PCT xtreme and clomid in hand too, in case my gyno flares up. This is my last question, tyvm for everything bro !
  nappi
  Kiitti vastauksesta. Pitää vastata tänne seinälle kun näytti sun PM-boksi olevan jo täynnä.
  nappi
  Moro! Täältähän löytyikin samaa kieltä puhuvia! Huomasin tuon Havok -login ja itsellä oli tarkoitus samanlainen setti vetää tässä syksyllä. Nyt on ainoastaan ongelmana tuo SERM-in hankinta. Löysitkö paikallisen salikarjun noita tarjoamaan vai jonkun UK / EU -pohjaisen nettikaupan? Jos mahdollista, niin pystytkö laittamaan vaikka PM, että mistä onnistuit tuon nolvan hankkimaan :) Kiitti!
  Hi, just read up your diary of using ravenous. I'm a hard gainer, 105lbs 5'6" , in need of serious help to bulk up. Please can you reply, or email me on bhavanchopra @me. com so we can talk via email. I just need some advice and help, please can you get in touch with me.
  ConcreteConny
  Tervetuloa seuraamaan : anabolicminds.com/forum/cycle-info/167613-log-recomping-havoc.html
  ConcreteConny
  Passanger: Muista että DAA voi lisää prolaktiinin tuotanto. Voi olla että oli sellaista ongelmaa, ei estrojen kanssa? Minulla oli ainakin erittäin hyviä tuloksia DAA/Triazole/ActivateX stackin kanssa. Mutta Activate sisältää L-Dopa joten voi olla että se oli syy siihen et minä en saanut mitään sivuvaikutuksia prolaktiinista/estrosta..
  Millaisia sivuja sull oli muuten?
  Hyviä tuloksia olet saanut tuolla natadrolilla! Onko kuinka paljon salitaustaa? Osa käyttäjistä on saanu melko hyviä tuloksia, ja toiset puolestaan ei juuri mitään. Varmaan riippuu tulokset just käyttötaustoista yms.

  Itsekin tilasin tuota gheneratea useamman pullon, ja tuohan pitäis riittää aika pitkään tuolla 5on 2off -menetelmällä. Näissä kasvuhormoniboostereissa on just se, että tuloksia tulee hyvin hitaasti ja pitkällä tähtäimellä. Synteettisellä kasvullakin tulokset on kyseenalaisia, varsinki suhteessa hintaan. Nivelten kannalta ovat hyviä ja palautumista edistäviä.

  Triazole on hyvää tavaraa, etenkin PCT:llä kun sisältää ns. natural SERM:n. Itse tykkäsin kyllä, mutta kun laitoin stackiin DAA:n niin alkoi tulla ongelmia estrojen kanssa. Triazole ei ole kovin tehokas anti-estrogeeni, eikä se ole ollu tarkoituskaan sitä suunniltaessa.
  Jep, hyvää suomi-jengiä kasaillessa!

  Itsellä ei natadrolista kokemusta vielä olekaan, joskin tarkoituksena vielä testailla. Viimeisenä tullu triazole-DAA stack kokeiltua.
  Tervehdys! Kiva tosiaan nähdä muitakin suomalaisia palstalla! Itse olen reilun vuoden verran lueskellut palstaa, mutta aktiivisena osapuolena vasta jonkin aikaa...
  ConcreteConny
  Kuulostaa hienolta. En ole Natadrolia kokeillu, mut M1-D ja MMv2 oon kokeillu LG'ltä :) Aloitin T-911 kun se oli "hormonal" vielä aikoinaan, sitten noi M1-D ja MMv2 ja jälkeenpäin 1-AD/4-AD. Viimeksi kokeilin H-Drolia ja Furuza-A ennen kuin tää Triazole stacki mikä mull on käynniss nyt. Toi avatar on kuva H-Drolin ja Furan jälkeen ;) Oli mahtava stacki, mut seuraavaksi vähän vahvempaa, kuin Phera.. Olen iso fani noista CELin tuotteista ja ne ovat todella 1luokkaa jos ajatellaan noi "harmaan alueen aineet" :) Tässä olisi linkki siihen H-Drol/Fura logiin jos kiinnostaa: anabolicminds.com/forum/steroids/144721-h-drol-furazadrol.html
  ConcreteConny
  Aij et sellaist :) Hienoa tietää ettei oo ainoa suomalainen täällä ainakin. Mitä pidit Natadrolista muuten?
  ConcreteConny
  Mistä päin suomea olet muuten? Jos sais kysyy? :)
  Dwight Schrute
  Hello g0hardorgohom,

  Welcome to AM!

  Please take some time to check out our uniques feature here at Anabolicminds! Create your profile, track your diet and workout, join a group, or just graph your overall progress! Thanks for joining AM and enjoy your stay!
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
Top