Question about wireless network - AnabolicMinds.com

Question about wireless network

  1. I know nothing...
    DmitryWI's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Age
    35
    Posts
    2,532
    Answers
    0
    Rep Power
    1410

    Question about wireless network


    We have wireless network at home and for some reason my laptop stop receiving signal today. I restarted my comp several times, but "no wireless network found in range". I'm using different laptop right now and it has good signal and my laptop still have no signal. Any advice? Thanks.

  2. Banned
    Chad's Avatar
    Stats
    6'1"  281 lbs.
    Join Date
    Jun 2003
    Age
    31
    Posts
    4,605
    Answers
    0
    Rep Power
    0

    Quote Originally Posted by DmitryWI View Post
    We have wireless network at home and for some reason my laptop stop receiving signal today. I restarted my comp several times, but "no wireless network found in range". I'm using different laptop right now and it has good signal and my laptop still have no signal. Any advice? Thanks.
    try unpluging the main jack. not sure if we have the same prob but that fixs my when it craps out
  3. I know nothing...
    DmitryWI's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Age
    35
    Posts
    2,532
    Answers
    0
    Rep Power
    1410

    nope still doesn't work. Is it any chance my wireless card took a ****?
    •   
       

  4. New Member
    Mega NRG Man's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Age
    24
    Posts
    213
    Answers
    0
    Rep Power
    199

    Have you thought about restarting the router to see if it will pick up the signal from your laptop again?
  5. I know nothing...
    DmitryWI's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Age
    35
    Posts
    2,532
    Answers
    0
    Rep Power
    1410

    no, but 2 other laptops working just fine. it dropped connection like 5 times earlier this morning and then it quit for good. i just ran a scan and found one adware, but I don't see how it would hurt internet connection.
  6. New Member
    Mega NRG Man's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Age
    24
    Posts
    213
    Answers
    0
    Rep Power
    199

    It may just be having connectivity issues with your laptop. Do a restart on the modem and router before giving it up as a problem with your laptop.
  7. Board Sponsor
    bigpetefox's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    3,685
    Answers
    2
    Rep Power
    2016

    You may need a high-gain antenna..
  8. Anabolic Innovations Rep
    zbtboy's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Age
    35
    Posts
    998
    Answers
    0
    Rep Power
    609

    Well if its the card just pop it out and either test it in one of those other laptops, or take one that is working and pop it in yours. You'll prob have to install some drivers but that shouldnt be a problem (if you have to get drivers from the internet just plug directly into the router)
  9. I know nothing...
    DmitryWI's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Age
    35
    Posts
    2,532
    Answers
    0
    Rep Power
    1410

    I have internal card, but I went and bought new external card and it's working just fine now. It just pisses my off, because I just spent over $200 for new hard drive just 2 weeks ago and now this ****.
    My new one is gonna be pimped out Mac. I hope I can afford it soon.
  10. Diamond Member
    T-Bone's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    15,799
    Answers
    20
    Rep Power
    4270476

    Quote Originally Posted by DmitryWI View Post
    I have internal card, but I went and bought new external card and it's working just fine now. It just pisses my off, because I just spent over $200 for new hard drive just 2 weeks ago and now this ****.
    My new one is gonna be pimped out Mac. I hope I can afford it soon.
    over $200 for a hard drive?. Dang, is your old computer, the one with the wireless problem a Mac or Pc?
  11. I know nothing...
    DmitryWI's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Age
    35
    Posts
    2,532
    Answers
    0
    Rep Power
    1410

    Quote Originally Posted by T-Bone View Post
    over $200 for a hard drive?. Dang, is your old computer, the one with the wireless problem a Mac or Pc?
    Hard drive itself was only $85 but I did it at Comp USA and they charge like $100 just to find out what the problem is. It took for them a ****ing whole week to do so, plus they charge another $100 to recover your data from old hard drive, but I didn't do it, I was smart enough to have most important data backed up myself before.
    I have PC laptop right now.
  12. I know nothing...
    DmitryWI's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Age
    35
    Posts
    2,532
    Answers
    0
    Rep Power
    1410

    Ok, I went to windows website and searched for what could be wrong with my wireless, downloaded something and it fixed my problem. Go figure.
  13. Diamond Member
    T-Bone's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    15,799
    Answers
    20
    Rep Power
    4270476

    Quote Originally Posted by DmitryWI View Post
    Hard drive itself was only $85 but I did it at Comp USA and they charge like $100 just to find out what the problem is. It took for them a ****ing whole week to do so, plus they charge another $100 to recover your data from old hard drive, but I didn't do it, I was smart enough to have most important data backed up myself before.
    I have PC laptop right now.

    Go to a nerd friend next time. He probably wouldn't charge you as much. There are lots of computer nerds out there willing to fix your pc or at least help you free of charge. Nerds are in abundance these days.
  14. I know nothing...
    DmitryWI's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Age
    35
    Posts
    2,532
    Answers
    0
    Rep Power
    1410

    Yea, I know, but I was in Portland when it happened and I don't know too many people here. And I use my comp for business a lot, so I needed to fix it fast, this is why I was pissed off because it took all week for them to do it.
  15. Diamond Member
    T-Bone's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    15,799
    Answers
    20
    Rep Power
    4270476

    Quote Originally Posted by DmitryWI View Post
    Yea, I know, but I was in Portland when it happened and I don't know too many people here. And I use my comp for business a lot, so I needed to fix it fast, this is why I was pissed off because it took all week for them to do it.

    Oh well that sucks. Maybe have a separate back up laptop?. Either that or use only one for business and one for home.
  16. I know nothing...
    DmitryWI's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Age
    35
    Posts
    2,532
    Answers
    0
    Rep Power
    1410

    yea, I'm thinking of buying new Mac sometimes, but I have few different comps, so I still had access to internet, but if I'd have travel that week, that would suck.
  •   

      
     

Similar Forum Threads

  1. Want to ask a question about injectables.
    By CROWLER in forum Anabolics
    Replies: 25
    Last Post: 04-04-2011, 12:18 PM
  2. Basic questions about HGH
    By Matthew D in forum Anabolics
    Replies: 1
    Last Post: 03-07-2010, 05:07 PM
  3. question about sodium content in foods
    By hamper19 in forum Weight Loss
    Replies: 8
    Last Post: 02-12-2003, 06:22 PM
  4. Question about T-1 Pro??
    By windwords7 in forum Supplements
    Replies: 36
    Last Post: 12-31-2002, 04:07 PM
  5. questions about a few roids
    By hamper19 in forum Anabolics
    Replies: 6
    Last Post: 11-29-2002, 10:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Log in
Log in