Anyone with dial up having problems with the board

  1. Anabolic Innovations Owner
    CROWLER's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    6,545
    Rep Power
    4830
    Level
    54
    Lv. Percent
    54.77%
    Achievements Activity ProPosting ProPosting Authority

    Anyone with dial up having problems with the board


    Anyone who is on dial up having problems accessing the board today?

    I do not have any other option than dial up except Dish PC which I had before and is just as bad and sometimes worse.

    I wanted to try and figure out if it is my computer/IP or not.

    I have deleted my cookies, history refreshed the page and am having problems.

    I have even tried switching browsers and that did not help. The home page takes a long time to load and sometimes wont even load. Then I go to 'new posts' and nothing happens.

    I try getting to my forum and can not. Finally I have been able to get on to post this thread.

    Thanks


    CROWLER

    EDIT You see where I live there is NO DSL, NO cable got it
    Last edited by CROWLER; 02-20-2006 at 10:55 PM.
    Sleep Supplement 3Z BCAA: Red Raspberry and Lemon flavors
    HGH/sleep enhancer: HGHpro
    Test Booster: TestoPRO and STOKED!
    Preworkout: MANIAC Fruit Punch and Pink Lemonade

  2. Senior Member
    natedogg's Avatar
    Stats
    6'0"  220 lbs.
    Join Date
    Dec 2004
    Age
    32
    Posts
    2,414
    Rep Power
    1336
    Level
    39
    Lv. Percent
    9.67%
    Achievements Activity ProPosting Pro

    Old man is still in the stone age. Get with the times gramps. J/K I know where you're coming from, I once had dial up. Back in the 90's I think.
  3. Elite Member
    jmh80's Avatar
    Stats
    5'10"  180 lbs.
    Join Date
    Mar 2004
    Age
    34
    Posts
    8,110
    Rep Power
    9662
    Level
    57
    Lv. Percent
    88.42%
    Achievements Activity AuthorityActivity ProPosting ProPosting Authority

    Why in God's name do you have a modem?

    What year is it????
    •   
       

  4. Anabolic Innovations Owner
    CROWLER's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    6,545
    Rep Power
    4830
    Level
    54
    Lv. Percent
    54.77%
    Achievements Activity ProPosting ProPosting Authority

    Quote Originally Posted by jmh80
    Why in God's name do you have a modem?

    What year is it????


    On the outside chance that English is you second language I will repeat what I said in my FIRST post.




    "I do not have any other option than dial up except Dish PC which I had before and is just as bad and sometimes worse."

    Got it buddy

    CROWLER
    Sleep Supplement 3Z BCAA: Red Raspberry and Lemon flavors
    HGH/sleep enhancer: HGHpro
    Test Booster: TestoPRO and STOKED!
    Preworkout: MANIAC Fruit Punch and Pink Lemonade
  5. Elite Member
    jmh80's Avatar
    Stats
    5'10"  180 lbs.
    Join Date
    Mar 2004
    Age
    34
    Posts
    8,110
    Rep Power
    9662
    Level
    57
    Lv. Percent
    88.42%
    Achievements Activity AuthorityActivity ProPosting ProPosting Authority

    What do you mean you don't have any options???

    I don't understand that. If I had a dish, I'd just get cable internet through the cable company - costs an extra $10 if you don't get cable from them.
  6. Anabolic Innovations Owner
    CROWLER's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    6,545
    Rep Power
    4830
    Level
    54
    Lv. Percent
    54.77%
    Achievements Activity ProPosting ProPosting Authority

    Quote Originally Posted by jmh80
    What do you mean you don't have any options???

    I don't understand that. If I had a dish, I'd just get cable internet through the cable company - costs an extra $10 if you don't get cable from them.

    jmh, You are joking with me right?
    I am hoping that you are joking or maybe not.

    I don't understand when you say "If I had a dish, I'd just get cable internet through the cable company."

    ???

    Bro Cable is one thing and dish is a different thing. they are 2 differnet companies.

    The whole idea with Dish was that people who couldn't get cable because it wasn't available could still get DISH TV. You can get DISH basically anywhere. You can only get cable if there is cable available.


    I have tried DISH PC which is internet via a DISH. But it sucked, costs $100 a month, have a limit on upload bandwidth allowed and sometimes is actually slower than dialup.

    Where I live there is NO cable available. Where I live there is NO DSL available. Where I live there is NO Wi-Fi available.

    Am I explaining this ok?


    CROWLER
    Sleep Supplement 3Z BCAA: Red Raspberry and Lemon flavors
    HGH/sleep enhancer: HGHpro
    Test Booster: TestoPRO and STOKED!
    Preworkout: MANIAC Fruit Punch and Pink Lemonade
  7. Registered User
    Pioneer's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Posts
    964
    Rep Power
    597
    Level
    25
    Lv. Percent
    67.98%

    yo why dont you just get cable or DSL?
























    ikidd
  8. Board Sponsor
    bigpetefox's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    3,685
    Rep Power
    2017
    Level
    42
    Lv. Percent
    38.88%
    Achievements Activity ProPosting Pro

    Anyone can get Wi-Fi.. You'll need a high-powered antenna and a Wi-Finder, a little doohicky that shows there's a signal and if it has a firewall on it..

    I have many friends in the sticks who surf and use little tools as such to git-er-done!
  9. Elite Member
    bioman's Avatar
    Stats
    5'10"  180 lbs.
    Join Date
    Sep 2003
    Age
    42
    Posts
    7,705
    Rep Power
    513538
    Level
    59
    Lv. Percent
    87.35%
    Achievements Activity ProActivity AuthorityPosting ProPosting Authority

    I'll check my store of reel-to-reel data films to see if there is an answer

    The board is and will continue to experience higher and higher traffic. This might slow down things for dial up users from time to time. El Jefe de Bobo is constantly working on this to improve things..give him mad props or whatever the kids are giving out these days.

    Try tickling the hampster so he will turn the modem wheel a little faster.
  10. Elite Member
    jmh80's Avatar
    Stats
    5'10"  180 lbs.
    Join Date
    Mar 2004
    Age
    34
    Posts
    8,110
    Rep Power
    9662
    Level
    57
    Lv. Percent
    88.42%
    Achievements Activity AuthorityActivity ProPosting ProPosting Authority

    Ahh - you live in the boonies down South.
  11. :::6'4 240lbs EndoMorph:::
    Achilles13's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Age
    31
    Posts
    720
    Rep Power
    470
    Level
    21
    Lv. Percent
    25.66%

    Quote Originally Posted by CROWLER
    Anyone who is on dial up having problems accessing the board today?

    I do not have any other option than dial up except Dish PC which I had before and is just as bad and sometimes worse.

    I wanted to try and figure out if it is my computer/IP or not.

    I have deleted my cookies, history refreshed the page and am having problems.

    I have even tried switching browsers and that did not help. The home page takes a long time to load and sometimes wont even load. Then I go to 'new posts' and nothing happens.

    I try getting to my forum and can not. Finally I have been able to get on to post this thread.

    Thanks


    CROWLER

    EDIT You see where I live there is NO DSL, NO cable got it

    Try to get yahoo dsl... But I have the same problems at night as well(sometimes) I am on dsl. Don't feel bad.
  

  
 

Similar Forum Threads

  1. Having problems with TKD
    By Elicegreen in forum Nutrition / Health
    Replies: 12
    Last Post: 09-13-2012, 11:36 PM
  2. Anyone else having this problem with the site?
    By natedogg in forum Nutraplanet
    Replies: 12
    Last Post: 11-10-2007, 01:53 PM
  3. Having problems with the board...
    By lifted in forum General Chat
    Replies: 11
    Last Post: 03-25-2004, 12:20 AM
  4. Anyone else having problems with LiquidResearch?
    By Boarder1 in forum Anabolics
    Replies: 22
    Last Post: 08-13-2003, 01:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Log in
Log in