World Icon thing not working

Page 2 of 3 First 123 Last

  1. Quote Originally Posted by Admin View Post
    Probably because we've been messing with it a lot recently.
    Yeah, honestly not really complaining about it. I love the world
    EvoMuse Products Rep

    PM me with any questions!


  2. My notification won't clean again. Not really a problem just a little annoying when the same 15 notifications appear when I've read all them.
    After a year off, I'm back
  3. Administrator
    Admin's Avatar

    Looking into it....are you on an ipad?



    For answers to board issues, read the Suggestion and News forum at the bottom of the main page.
    •   
       


  4. Quote Originally Posted by Admin View Post
    Looking into it....are you on an ipad?
    On a PC
    After a year off, I'm back
  5. Administrator
    Admin's Avatar

    Ie, chrome, firefox?



    For answers to board issues, read the Suggestion and News forum at the bottom of the main page.

  6. IE 7
    After a year off, I'm back

  7. Chrome. Mine won't clear today either.
  8. Administrator
    Admin's Avatar

    Should have cleared now...let us know if and when it happens again. Still trying to find out the cause.


    Also might have to turn it off again if you did before.



    For answers to board issues, read the Suggestion and News forum at the bottom of the main page.

  9. Clearing today fine.

  10. Same problem is back today.
  11. Administrator
    Admin's Avatar

    Better?



    For answers to board issues, read the Suggestion and News forum at the bottom of the main page.

  12. Yes working now.

  13. Quote Originally Posted by T-Bone View Post
    Not sure what to call it but it usually lets me know when there are new posts in threads that I've posted in. Today it stopped working for me. It always just says "1" and there is nothing new listed.

    This problem seems to be back again.
    S.N.S. Rep

    T-bone@seriousnutritionsolutions .com
  14. Administrator
    Admin's Avatar

    Working on the site.



    For answers to board issues, read the Suggestion and News forum at the bottom of the main page.
  15. Administrator
    Admin's Avatar

    This is fixed, correct?



    For answers to board issues, read the Suggestion and News forum at the bottom of the main page.

  16. Quote Originally Posted by Admin View Post
    This is fixed, correct?

    Yep, all fixed, Thanks!
    S.N.S. Rep

    T-bone@seriousnutritionsolutions .com

  17. I'm guessing you're working on the site again because problem resurfaced in the last hour or so.
    S.N.S. Rep

    T-bone@seriousnutritionsolutions .com

  18. Quote Originally Posted by Admin View Post
    Working on the site.
    Have to hijack a thread to ask this question because I've lost the ability to reply(I can only quote), change settings, start threads, etc... I'm using the Android App on a Samsung Galaxy S5 with latest Android version, but the problem began on a Sony Xperia Z1 Compact... The menu is only partially visible also... Been using this app for almost 2yrs & problem only began to happen... All is basically unusable like this...

  19. Quote Originally Posted by BLaQz View Post

    Have to hijack a thread to ask this question because I've lost the ability to reply(I can only quote), change settings, start threads, etc... I'm using the Android App on a Samsung Galaxy S5 with latest Android version, but the problem began on a Sony Xperia Z1 Compact... The menu is only partially visible also... Been using this app for almost 2yrs & problem only began to happen... All is basically unusable like this...
    This is what I'm seeing...

    Name:  ForumRunner_20140516_001751.png
Views: 42
Size:  54.2 KB
  20. Hug it out.
    Ari Gold's Avatar

    Looking into this...will post back here soon.

  21. Quote Originally Posted by Ari Gold View Post
    Looking into this...will post back here soon.
    Anything yet?
  22. Hug it out.
    Ari Gold's Avatar

    Working with the developer to figure this out. Are you able to send me your operating system version?

  23. Quote Originally Posted by Ari Gold View Post
    Working with the developer to figure this out. Are you able to send me your operating system version?
    Android 4.4.2 Kit Kat...
  24. Hug it out.
    Ari Gold's Avatar

    Thanks! Hopefully have it resolved soon. In the meantime, if you absolutely need a mobile app the Tapatalk app works great as well.

  25. Quote Originally Posted by Ari Gold View Post
    Thanks! Hopefully have it resolved soon. In the meantime, if you absolutely need a mobile app the Tapatalk app works great as well.
    I'll try it out...

  26. This problem is back today.
    S.N.S. Rep

    T-bone@seriousnutritionsolutions .com

  27. Quote Originally Posted by T-Bone View Post
    This problem is back today.

    Yes, it came back today also!
    S.N.S. Rep

    T-bone@seriousnutritionsolutions .com

  28. Fixed.
    S.N.S. Rep

    T-bone@seriousnutritionsolutions .com
  29. Administrator
    Admin's Avatar

    I know



    For answers to board issues, read the Suggestion and News forum at the bottom of the main page.

  30. You're super quick!.
    S.N.S. Rep

    T-bone@seriousnutritionsolutions .com

  31. Quote Originally Posted by goldie View Post
    test

    You got an A!
    S.N.S. Rep

    T-bone@seriousnutritionsolutions .com
  32. Administrator
    Admin's Avatar

    Test

  33. I'm not sure what is going on with "Test" but the world icon thing is working well. Now all We/I need is an option to disable notifications for threads I'm no longer interested in.
    S.N.S. Rep

    T-bone@seriousnutritionsolutions .com
  34. Administrator
    Admin's Avatar

    Never!!!



    For answers to board issues, read the Suggestion and News forum at the bottom of the main page.
  35. Administrator
    Admin's Avatar

    Test
  36. Administrator
    Admin's Avatar

    Test



    For answers to board issues, read the Suggestion and News forum at the bottom of the main page.

  37. Same problem has been back for around 3 days now.
    S.N.S. Rep

    T-bone@seriousnutritionsolutions .com
  38. Administrator
    Admin's Avatar

    Better?



    For answers to board issues, read the Suggestion and News forum at the bottom of the main page.
  

  
 

Similar Forum Threads

  1. M1,4ADD not working?
    By g4ud1n in forum Anabolics
    Replies: 19
    Last Post: 10-15-2004, 11:21 AM
  2. M144ad not working??
    By Madhops in forum Anabolics
    Replies: 8
    Last Post: 09-26-2004, 09:04 PM
  3. 1-Test / 4AD is not working at all - help!
    By mikeman28 in forum Anabolics
    Replies: 13
    Last Post: 05-07-2004, 02:35 PM
  4. My latest homebrew is not working! What's wrong??
    By Jeff Rippe in forum Cycle Info
    Replies: 13
    Last Post: 06-24-2003, 03:58 PM
  5. Replies: 18
    Last Post: 06-05-2003, 08:54 AM
Log in
Log in