RPM/Drive first exp.

Page 1 of 2 12 Last
  1. New Member
    w3ss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    364
    Rep Power
    2901
    Level
    16
    Lv. Percent
    12.32%

    RPM/Drive first exp.


    hai guys, I know this questions probably asked many times.. please help me for you all RPM/Drive expert.. esp. strategic move (who make me buy this stack )
    I'm at 155lbs maybe 13-14%bf
    I'm indonesian and ON 100% whey 10lbs prices over $usd150 overhere, so just wanna make the best of it
    I wanna ask :

    1. Is it ok to use it 5 days on and 2 days off / week?? (just
    wanna know if I can save it for 4weeks) for me supp. is
    not cheap..

    2. I know I'm supposed to take it with empty stomach upon
    waking, so after how many minutes I can eat? I assume
    not prior-eating, huh? Is it ok to do fasted cardio while
    waiting??

    3. If I use RPM for pre wo, just take it 1 hour before wo. so
    how bout my pre-wo meals timing??

    just for info, I run this stack with DCP and AP

    I'm sorry for bad english.. thanks for the help guys..

  2. Senior Member
    Outside Backer's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Age
    36
    Posts
    2,629
    Rep Power
    89665
    Level
    37
    Lv. Percent
    81.2%
    Achievements Activity ProPosting Pro

    1. Is it ok to use it 5 days on and 2 days off / week?? (just
    wanna know if I can save it for 4weeks) for me supp. is
    not cheap..

    I dont see why not, what sis ur lifting schedule like? do u lift mon-fri with weekends off? let us know ur schedule and maybe we can better accomidate u

    2. I know I'm supposed to take it with empty stomach upon
    waking, so after how many minutes I can eat? I assume
    not prior-eating, huh? Is it ok to do fasted cardio while
    waiting??

    fasted cardio yes of course. i personally eat first thing in the morning then dose about an hour afterwards but when i get hungry i want to kill people so each person is diff,. if u must dose before and do ur fasted cardio after cardio take a protein shake then about 30 after that light breakfast

    3. If I use RPM for pre wo, just take it 1 hour before wo. so
    how bout my pre-wo meals timing??
    preworkout meals and protein IMO should be 2 hrs or so before that way they are fulldigested and already into your system so if u lift at say 2 pm id eat and what not at 1130-12pm then at 1-115 pm take your rpm by 2pm its kickass time
    toes-on-the-nose.blogspot.com Deployed blogging
  3. New Member
    w3ss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    364
    Rep Power
    2901
    Level
    16
    Lv. Percent
    12.32%

    wow! thanks for quick response OB!
    for answer no. 1, I lift 5 days/week (use max ot)

    sorry, I don't get it for answer no. 2?? so how long can I wait before eating breakfast?

    one more thing.. is it ok if I dose RPM 1 upon and 2 prior wo?? or 3 at once prior wo?? which is better??
    •   
       

  4. Senior Member
    SamBoz19's Avatar
    Stats
    6'4"  285 lbs.
    Join Date
    Sep 2007
    Age
    31
    Posts
    2,691
    Rep Power
    35302
    Level
    37
    Lv. Percent
    63.72%
    Achievements Activity ProPosting Pro

    Thumbs up Here is an idea!


    Quote Originally Posted by w3ss View Post
    wow! thanks for quick response OB!
    for answer no. 1, I lift 5 days/week (use max ot)

    sorry, I don't get it for answer no. 2?? so how long can I wait before eating breakfast?

    one more thing.. is it ok if I dose RPM 1 upon and 2 prior wo?? or 3 at once prior wo?? which is better??
    This is what I do bud...First thing upon waking up I take my DRIVE and RPM and then about 10-15 mins later I gun down some and EAA and BCAA mix (Purple Wraath and Xtend to be exact) + some extra cit mal, and BA, and then I hit up cardio for a 30 min low to moderate intensity session. Next, I have a PWO protein shake, take a shower and then have breakfast. However, this is what I do and it works perfect for me so take it with a grain of salt. As OB mentioned, everyone is different and their systems are going to handle things differently so you really have to find your own sweet spot for everything. You can take my example as a good reference for a base to start from though if you would like. Beyond that, good luck to you. Report back if discover something different that seems to really work for you.
    "Never trust a b*tch because b*tches be crazy, now get out there and go crush some P***Y!" - Jerry Stiller.
  5. New Member
    w3ss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    364
    Rep Power
    2901
    Level
    16
    Lv. Percent
    12.32%

    Quote Originally Posted by SamBoz19 View Post
    This is what I do bud...First thing upon waking up I take my DRIVE and RPM and then about 10-15 mins later I gun down some and EAA and BCAA mix (Purple Wraath and Xtend to be exact) + some extra cit mal, and BA, and then I hit up cardio for a 30 min low to moderate intensity session. Next, I have a PWO protein shake, take a shower and then have breakfast. However, this is what I do and it works perfect for me so take it with a grain of salt. As OB mentioned, everyone is different and their systems are going to handle things differently so you really have to find your own sweet spot for everything. You can take my example as a good reference for a base to start from though if you would like. Beyond that, good luck to you. Report back if discover something different that seems to really work for you.
    okay2, thx bud..
    1 more.. is it ok if I take first dose drive upon waking and second dose pre-wo after my breakfast?? thats between 2-3 hours apart and recomended says 6 hours apart. hows that?? i have to workout/lift after my breakfast, because theres no more time for me to wo.. and I can't lift with empty stomach, right??

    let say, my schedule
    8am wake up
    2pm workout
    how do I dose drive and rpm?? or you can suggest anything for timing? thx for the help..
  6. MST Reppin Hard!
    CTDeuce's Avatar
    Stats
    5'9"  215 lbs.
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    6,116
    Rep Power
    222188
    Level
    54
    Lv. Percent
    28.22%
    Achievements Activity ProPosting ProPosting Authority

    Quote Originally Posted by w3ss View Post
    okay2, thx bud..
    1 more.. is it ok if I take first dose drive upon waking and second dose pre-wo after my breakfast?? thats between 2-3 hours apart and recomended says 6 hours apart. hows that?? i have to workout/lift after my breakfast, because theres no more time for me to wo.. and I can't lift with empty stomach, right??

    let say, my schedule
    8am wake up
    2pm workout
    how do I dose drive and rpm?? or you can suggest anything for timing? thx for the help..
    There isnt much point to that. It seems to me as though Drive is the "lean mass" of the two pills and RPM is the "kick ass". Taking another dose of drive pre w/o won't do anything for you. Save it for after.

    Also just for reference, I take my Drive 30 min before eating breakfast.
    Millennium Sport Technologies Representative/Sponsored Athlete
    www.millenniumsport.net
  7. New Member
    w3ss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    364
    Rep Power
    2901
    Level
    16
    Lv. Percent
    12.32%

    Quote Originally Posted by CTDeuce View Post
    There isnt much point to that. It seems to me as though Drive is the "lean mass" of the two pills and RPM is the "kick ass". Taking another dose of drive pre w/o won't do anything for you. Save it for after.

    Also just for reference, I take my Drive 30 min before eating breakfast.
    thx man.. If I use it after wo, then I'll have to wait for 30minutes to take my postwo meal?? or just dose it 2hours after my post wo with empty stomach??
  8. MST Reppin Hard!
    CTDeuce's Avatar
    Stats
    5'9"  215 lbs.
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    6,116
    Rep Power
    222188
    Level
    54
    Lv. Percent
    28.22%
    Achievements Activity ProPosting ProPosting Authority

    Either of those 2 options sounds like it will work well for you. I personally would take it 2 hours post w/o that way you have that anabolic effect from your first drive, rpm, and then the last drive to last you through the rest of your day!
    Millennium Sport Technologies Representative/Sponsored Athlete
    www.millenniumsport.net
  9. New Member
    w3ss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    364
    Rep Power
    2901
    Level
    16
    Lv. Percent
    12.32%

    thx man~~~ think I'll going to take it 2 hours post-wo meal..
  10. New Member
    Iron07's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    79
    Rep Power
    121
    Level
    8
    Lv. Percent
    0.47%

    Wess kita sama2 orang indonesia nih? Boleh tau beli dimana RPM dan Drive nya? thank's!
  11. Diamond Member
    strategicmove's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    10,754
    Rep Power
    774633
    Level
    68
    Lv. Percent
    25.28%
    Achievements Activity ProActivity AuthorityPosting ProPosting AuthorityPosting Veteran

    Quote Originally Posted by w3ss View Post
    thx man~~~ think I'll going to take it 2 hours post-wo meal..
    Glad you finally decided to buy the stack! Somehow, I just saw this thread now. Sorry I could not chime in earlier. If you still have any points you would like to clarify, please let us know. Thank you, once again, for choosing Applied Nutriceuticals.
    Product Educator | USPowders
    Statements made by this online persona are the sole property of the owner, and do not necessarily reflect USPowders’ opinion as a whole.
  12. New Member
    w3ss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    364
    Rep Power
    2901
    Level
    16
    Lv. Percent
    12.32%

    Quote Originally Posted by Iron07 View Post
    Wess kita sama2 orang indonesia nih? Boleh tau beli dimana RPM dan Drive nya? thank's!

    siapa lu??? haha.. gue kira cuma gue orang indo disini..
    lu bukan irfan kan???
  13. New Member
    w3ss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    364
    Rep Power
    2901
    Level
    16
    Lv. Percent
    12.32%

    Quote Originally Posted by strategicmove View Post
    Glad you finally decided to buy the stack! Somehow, I just saw this thread now. Sorry I could not chime in earlier. If you still have any points you would like to clarify, please let us know. Thank you, once again, for choosing Applied Nutriceuticals.
    no man don't thank me, thank you Apnut.. haha.. this is better than I expected..
  14. New Member
    Iron07's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    79
    Rep Power
    121
    Level
    8
    Lv. Percent
    0.47%

    Quote Originally Posted by w3ss View Post
    siapa lu??? haha.. gue kira cuma gue orang indo disini..
    lu bukan irfan kan???
    Gw Panca.. baru kali ini gw ketemu org indo di forum ini haha
    Gw baru mau beli dari bb.com nih tapi gw masih survey review2nya ... Gw rencana mau stack drive/rpm/hemodraulix bro..
    btw, lu siapa bro? gimana rpm and drive hasilnya? bagus gak?
  15. New Member
    w3ss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    364
    Rep Power
    2901
    Level
    16
    Lv. Percent
    12.32%

    Quote Originally Posted by Iron07 View Post
    Gw Panca.. baru kali ini gw ketemu org indo di forum ini haha
    Gw baru mau beli dari bb.com nih tapi gw masih survey review2nya ... Gw rencana mau stack drive/rpm/hemodraulix bro..
    btw, lu siapa bro? gimana rpm and drive hasilnya? bagus gak?
    oi.. gue steven.. gue jg kaget ada org indo disini, gue uda join agak lbh lama sih dr lu.. hehe.. jangan beli dr bb.com laa.. beli di nutra.. best price man, plus shippingnya cpt bngt.. rpm/drive mantep.. tp staple buat gue itu anabolic pump (usplabs), kalo gue bilang sih jangan hemo, sori gue ga suka produk NO.. rpm/drive/ap.. ya rekomen gue sih, tapi tsrh lu.. btw rpm ama hemo sama2 pre-wo jadi mending beli rpm aja.. drop hemo.. gutlak bro.. hehe.. lu bodybuilder? ato iseng doank? ato model?
  16. New Member
    w3ss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    364
    Rep Power
    2901
    Level
    16
    Lv. Percent
    12.32%

    oiya, lu tinggal dimana?? kl impor lu kena pajak plus shipping ke indo mahal.. hehe jd siap2 aja..
  17. New Member
    Iron07's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    79
    Rep Power
    121
    Level
    8
    Lv. Percent
    0.47%

    Quote Originally Posted by w3ss View Post
    oi.. gue steven.. gue jg kaget ada org indo disini, gue uda join agak lbh lama sih dr lu.. hehe.. jangan beli dr bb.com laa.. beli di nutra.. best price man, plus shippingnya cpt bngt.. rpm/drive mantep.. tp staple buat gue itu anabolic pump (usplabs), kalo gue bilang sih jangan hemo, sori gue ga suka produk NO.. rpm/drive/ap.. ya rekomen gue sih, tapi tsrh lu.. btw rpm ama hemo sama2 pre-wo jadi mending beli rpm aja.. drop hemo.. gutlak bro.. hehe.. lu bodybuilder? ato iseng doank? ato model?
    Memang bener juga sih lu... Gw sukanya sama hemo krn ada Arachidonic acid-nya dan BA jadi gw rasa ada bagusnya juga dicoba tapi memang sempet kepikiran utk AP juga or Pslin. Gw sih emang demen nge gym tapi gw bukan model ato bodybuilder gitu. Btw, gw liat dari bb.com shipping cost-nya cuma 29.99 dan shipping-nya 2-5 days max, kalo dari nutra emang lebih murah tapi lebih lama dikit kalo gak salah 7-10 days max. Eh steven, emang biasanya lu kena pajak bisa bayar sampe berapa disini? Maklum bro soalnya baru kali ini gw mau mesen dari luar... hehe..
  18. New Member
    w3ss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    364
    Rep Power
    2901
    Level
    16
    Lv. Percent
    12.32%

    haha.. mnrt gue nutrion repart itu perlu bngt, makanya gue pake AP.. emang sih hemo ada AA ama BA.. tp kl gue bilang sih sayang aja, soalnya rpm sendiri uda bkn lu fokus bngt.. jd menurut gue waste aja.. tp beli aja, kan bisa buat cycle selanjutnya.. hehe.. gue ajak tmn gue disini, jd bisa gue bagi2 pajak plus shippinnya.. kmrn gue beli 3 ap, dcp, rpm, drive pajaknya kena 180rb.. oiya shipping 2-5 hr itu bhong, man... ga mngkn.. percaya d, ga ada yg lbh ok dr nutra.. dr miami ke indo aja bisa 4-5 hr.. (miami itu biasanya last stopnya kl di amrik) lu telat, gue br aja beli mg lalu kl ga kita bs barengan.. lu dimana??
  19. New Member
    w3ss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    364
    Rep Power
    2901
    Level
    16
    Lv. Percent
    12.32%

    oiya, lu kl mau beli bilang2 ya.. siapa tau kita bs patungan buat pajak..
  20. New Member
    Iron07's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    79
    Rep Power
    121
    Level
    8
    Lv. Percent
    0.47%

    Oh gitu ya..wah bb.com boong jg kalo gt yak.. gw di jakarta man, elo jangan2 steven yg di surabaya bukan? kalo bener kayanya gw pernah beli supplement dari elu deh wekekeke....
    Eh, gw bingung nih man di direction-nya up to 160lbs use 2 caps daily, btw gw 70kg ato 154lbs kira2, nah gw liat org2 disini pakenya bisa sampe 2caps twice daily nah gimana ceritanya tuh?
    Gw sih mungkin baru awal bulan depan belinya...hehe biasa deh tanggal muda wekeke....
  21. New Member
    w3ss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    364
    Rep Power
    2901
    Level
    16
    Lv. Percent
    12.32%

    bukan man.. gue di jakarta jg.. jakarta barat.. kalo lu baca diatas ya gue pake 2 pas bangun, 2 6-8 jem later.. tapi inget pake empty stomach.. trs gue 5 on 2 off/week.. hehe.. gue jg 70 kg kok.. orang2 disini mah gila2.. mereka selalu naekin dose mereka.. haha.. jangan diikutin.. lagian buat mereka mah murah.,. buat kita mencret.. haha.. lu kerja? umur brp?? gue br lulus ni, umur 23
  22. New Member
    w3ss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    364
    Rep Power
    2901
    Level
    16
    Lv. Percent
    12.32%

    btw jarang bngt ya org indo kaya kita.. hehe.. kayanya yg tau beta alanine aja dkt bngt kl ya.. lu jangan kemana2 d, di forum ini aja,, mereka bnr2 pinter2 bngt.. bae2 bngt lg.. dan mereka sebel ama bb.com haha..
  23. New Member
    Iron07's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    79
    Rep Power
    121
    Level
    8
    Lv. Percent
    0.47%

    Oi.. umur gw 31 bro.. wiraswasta.. cw gw persis umurnya seumur elu man wekekeke Emang bener sih orang kita msh pada o'on haha BA aja gak tau apalagi AA, crea gluconate or perhaps andro and stuff wekekeke paling taunya crea mono, amino dan susu l-men haha cape deeeeeeh
    Btw, gw nge gym di celebrity yg di lapiazza kel gading, kalo lu dimana man?
    Eh steven, kalo mesen gitu gak sampe 1 minggu udah sampe gak sih?
  24. New Member
    w3ss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    364
    Rep Power
    2901
    Level
    16
    Lv. Percent
    12.32%

    oo.. pantes bisa beli2 ginian.. haha.. gue juga wiras, buka tempat les mafia gt.. gue di celeb puri.. ga juga sih, disini ada juga yg pake aas ato ph.. tapi yg tau natural2 kaya kita masih dikit.. hehe.. sampe di tangan lu bisa 2 minggu plng cpt dr pemesanan.. btw lu beli protein dimana?? ada yg jual murah ga? gue pake vp2 ni kl ada murah.. kl ga ada, gue pake ON..
  25. New Member
    w3ss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    364
    Rep Power
    2901
    Level
    16
    Lv. Percent
    12.32%

    ni kalo lu belum pernah pesen ol.. kalo di amrik lu pesen trs tokonya tuh kasih ke postal servis.. entah fedex, usps, ups.. nah dari tokonya bakal jalan ke tiap2 kota sampe ke tujuan.. jadi semakin lu jauh dr toko semakin lama sampai tujuan.. kalo biasanya ke indo, jalan sampe ke miami.. di florida bakal; terbang ke indo.. gt d.. btw lu buka usaha apa?? kalo beli, sekalian aja banyakan.. sayang shippingnya.. hehe.. buat 2-3 cycle..
  26. Diamond Member
    strategicmove's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    10,754
    Rep Power
    774633
    Level
    68
    Lv. Percent
    25.28%
    Achievements Activity ProActivity AuthorityPosting ProPosting AuthorityPosting Veteran

    Quote Originally Posted by w3ss;
    ni kalo lu belum pernah pesen ol.. kalo di amrik lu pesen trs tokonya tuh kasih ke postal servis.. entah fedex, usps, ups.. nah dari tokonya bakal jalan ke tiap2 kota sampe ke tujuan.. jadi semakin lu jauh dr toko semakin lama sampai tujuan.. kalo biasanya ke indo, jalan sampe ke miami.. di florida bakal; terbang ke indo.. gt d.. btw lu buka usaha apa?? kalo beli, sekalian aja banyakan.. sayang shippingnya.. hehe.. buat 2-3 cycle..
    That's exactly what I had in mind, too!
    Product Educator | USPowders
    Statements made by this online persona are the sole property of the owner, and do not necessarily reflect USPowders’ opinion as a whole.
  27. New Member
    Iron07's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    79
    Rep Power
    121
    Level
    8
    Lv. Percent
    0.47%

    Quote Originally Posted by strategicmove View Post
    That's exactly what I had in mind, too!
    Haha.. yes definitely
  28. New Member
    Iron07's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    79
    Rep Power
    121
    Level
    8
    Lv. Percent
    0.47%

    Usaha gw koperasi simpan pinjam di jabar sama sumbagsel.
    Les mafia tuh maksudnya gimana? Tapi gw pernah denger2 sih...lupa tapinya.
    o iya..nih lu kalo mau beli supplement vp2, on, dll telp ke sini aja 08170852200 or 08170797189 namanya william...rekomen bgt deh..harganya murah2 bgt. gw selalu beli ke dia, servicenya cepet man.
    Lu add dcp pengen cutting abis ya?
  29. New Member
    Iron07's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    79
    Rep Power
    121
    Level
    8
    Lv. Percent
    0.47%

    Quote Originally Posted by strategicmove View Post
    That's exactly what I had in mind, too!
    Haha... we were talking about how long it takes the order to get to indonesia and the dosing time for drive and rpm. I bet this is the first time for you reading this kind of language.. hehehe..
  30. New Member
    w3ss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    364
    Rep Power
    2901
    Level
    16
    Lv. Percent
    12.32%

    haha.. dia emang ngerti ya kita ngmng apa? oo gilee keren bngt usahanya ampe dimana2.. hehe.. yg william itu jualan apa aja?? ada katalognya?? vp2 berapa duit dijual?? yg jual suplemen tuh banyak ya?? gue jadi pengen jualan juga nih.. mafia tuh matematika fisika kimia.. haha.. singkatan doank..
  31. New Member
    w3ss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    364
    Rep Power
    2901
    Level
    16
    Lv. Percent
    12.32%

    Quote Originally Posted by strategicmove View Post
    That's exactly what I had in mind, too!
    haha.. like you know it.. thx man for the rep point..
  32. New Member
    w3ss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    364
    Rep Power
    2901
    Level
    16
    Lv. Percent
    12.32%

    oiya panca, gue add dcp buat clean bulk, recomp.. gue cycle 8 minggu, 4 recomp 4 cutting.. abis itu kl hasil ok, gue ikt men health hahaha.. gue br 2 minggu dr 8 minggu plan gue.. so far si mantep.. gue skrng pake dcp rpm drive ap.. bulan dpn gue pake powerfull /recreate leviathan/ ap
    nah itu br gue mati2an cutting.. lu gimana?/
  33. New Member
    w3ss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    364
    Rep Power
    2901
    Level
    16
    Lv. Percent
    12.32%

    kalo bisa, lu beli dcp d kl mau cutting.. gile keren tuh.. sayang skrng lg out of stock, plus gue ogah beli di toko laen.. jd gue ga beli.. hehe.. pengen beli bulknya tapi takut ditahan ama customs.. dikira narkoba lagi..
  34. New Member
    Iron07's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    79
    Rep Power
    121
    Level
    8
    Lv. Percent
    0.47%

    Quote Originally Posted by w3ss View Post
    oiya panca, gue add dcp buat clean bulk, recomp.. gue cycle 8 minggu, 4 recomp 4 cutting.. abis itu kl hasil ok, gue ikt men health hahaha.. gue br 2 minggu dr 8 minggu plan gue.. so far si mantep.. gue skrng pake dcp rpm drive ap.. bulan dpn gue pake powerfull /recreate leviathan/ ap
    nah itu br gue mati2an cutting.. lu gimana?/
    Gw sih rencana sekarang mau stack drive/rpm/ (8 minggu) mungkin dengan diesettest h atau igf-2 hmmm kayanya sih dengan DTH (4-6 minggu) setelah itu masih belum tau sih...mungkin gw mau coba hdx2/retain2/massfx/ap or pslin (8 minggu) dan bisa gw tambahin hot rox extreme kayanya tapi tergantung nanti soalnya gw suka mood2an dengan stimulant hehe ...
  35. New Member
    Iron07's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    79
    Rep Power
    121
    Level
    8
    Lv. Percent
    0.47%

    Steven, dcp tuh kegunaannya buat apa sih sebenernya? itu tuh buat preserve lu punya otot ya? biar gak kemakan gitu ototnya sewaktu lu cutting atau gmn? gw pengen tambahin juga dcp tapi masih samar2 nih..
  36. New Member
    Iron07's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    79
    Rep Power
    121
    Level
    8
    Lv. Percent
    0.47%

    Atau mungkin buat cycle yg ke-2 ap/pslin/hdx2/retain2/hot rox extreme, haha bingung juga ya?
    Steven, l-men bukannya sudah lewat pendaftarannya kalo lu baru mau ikut 2bln lg? kalo gak salah buat jakarta pendaftarannya tgl 19 april toh?
    Oiya, si william ini jual semua produk abs dan sportisi. Gw biasa beli when on yg 5lbs harganya 580rb, kalo gak salah vp2 dia jual 650rb.
    Nah kalo elu mau beli produk seperti controlled labs purple wraath, MN x-factor, biotest, competitive edge labs dll lu bisa email ke sini jimmyw_kat@yahoo.com
  37. New Member
    w3ss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    364
    Rep Power
    2901
    Level
    16
    Lv. Percent
    12.32%

    men health bro, bkn lmen.. haha.. tp kl hasilnya ok sih.. haha.. hah? di indo jg ada ya yg aneh2?? dcp tuh tta.. free fatty acid gt buat energi.. gue suka krn non stim.. gue ga suka stim sih.. kl lu mau cutting, dcp harus d.. gue rekomen.. hehe.. gue jg br ini kok pake suplemen gt, gue lbh suka ga pake.. sbrnnya malah gue lbh ke powerlifting drpd bodybuilding..
  38. New Member
    w3ss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    364
    Rep Power
    2901
    Level
    16
    Lv. Percent
    12.32%

    btw di indo ada juga ya jual yg aneh2 gt?? gue kira cuma yg di abs ama sportisi, binaraga.net gt.. hehe..
  39. New Member
    w3ss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    364
    Rep Power
    2901
    Level
    16
    Lv. Percent
    12.32%

    gile men, lu bnr2 suplemen junkie.. haha pasti badan lu segede gajah ya.. (bkn gajah yg ngeledek lo mksd gue) ap pslin uda ok lu mau pake retain lg?? haha.. massfx tuh ph bkn sih? gue dngr2 dia ga butuh PCT ya?? ph ama aas uda bkn maenan gue d.. haha.. eh bro, ni no hp gue 08158806842 kpn2 kl maen ke puri kita ketemuan aja.. siapa tau bs ngbrl2.. hehe..
  40. New Member
    Iron07's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    79
    Rep Power
    121
    Level
    8
    Lv. Percent
    0.47%

    Oh men's health ya...ketuker gw.. Wah badan lu pasti udah ok banget dong man.. :bb: tenang aja man pasti bisa masuk asal latihannya fokus dan timing yg pas...hehe

    Iya ada juga sih yg aneh2 tapi dari satu merek variasinya gak banyak...tapi mayan deh buat alternatif daripada cuma abs,sportisi sama binaraga.net doang wekekeke udah gitu harganya mahal2 lagi...mendingan kaya kita sekalian pesen dari luar..

    Massfx itu memang ph tapi dia tidak perlu pct, bukan andro yg side effectnya ke jerawat, botak rambut, oily skin gt dan yg paling penting bukan methyl makannya gw mau.. Kalo elu sih jangan bro, soalnya umur lu 23 testosterone lu msh mayan tinggi... lah kaya gw ini yg 31 ibarat bensin mobil udah tinggal seperempat lagi jadinya musti diisi lg bensinnya...wekekeke

    Btw, ini no hp gw bro 0818153063 kapan2 gw main2 ke puri d...
    oiya, gw jadi mikir buat add dcp jadinya...waaaah bingung
    haha...
  

  
 

Similar Forum Threads

  1. rpm and drive? 19?
    By at1010 in forum Supplements
    Replies: 3
    Last Post: 05-03-2010, 07:01 PM
  2. What do you think of RPM and Drive
    By ChrisDono in forum Supplements
    Replies: 30
    Last Post: 12-15-2008, 09:30 PM
  3. Pre w/o purposes: RPM vs RPM+Drive vs Drive?
    By JJC in forum Supplements
    Replies: 19
    Last Post: 10-08-2007, 03:31 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Log in
Log in