World Icon thing not working

Page 1 of 3 123 Last
  1. Registered User
    T-Bone's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Northeastern United States
    Posts
    15,462
    Rep Power
    4172663

    World Icon thing not working


    Not sure what to call it but it usually lets me know when there are new posts in threads that I've posted in. Today it stopped working for me. It always just says "1" and there is nothing new listed.

  2. Administrator
    Board Administrator
    Admin's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Age
    41
    Posts
    1,567
    Rep Power
    1000000

    Try clearing cookies and cache, then logging in again.

    Sent from my iPhone using AM App



    For answers to board issues, read the Suggestion and News forum at the bottom of the main page.
  3. Registered User
    T-Bone's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Northeastern United States
    Posts
    15,462
    Rep Power
    4172663

    Tried that and it still shows "1" even though there is nothing new.
    •   
       

  4. Administrator
    Board Administrator
    Admin's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Age
    41
    Posts
    1,567
    Rep Power
    1000000

    Strange, mine works just fine.


    What browser are you using?



    For answers to board issues, read the Suggestion and News forum at the bottom of the main page.
  5. Registered User
    T-Bone's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Northeastern United States
    Posts
    15,462
    Rep Power
    4172663

    Chrome. The world icon just shows one more notification then there actually is.
  6. Administrator
    Board Administrator
    Admin's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Age
    41
    Posts
    1,567
    Rep Power
    1000000

    How about now...



    For answers to board issues, read the Suggestion and News forum at the bottom of the main page.
  7. Registered User
    T-Bone's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Northeastern United States
    Posts
    15,462
    Rep Power
    4172663

    Hey the world icon just disappeared!. I got some kind of "server error" from anabolicminds and then refreshed and the world icon was gone.
  8. Registered User
    T-Bone's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Northeastern United States
    Posts
    15,462
    Rep Power
    4172663

    World icon completely gone now.
  9. Administrator
    Board Administrator
    Admin's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Age
    41
    Posts
    1,567
    Rep Power
    1000000

    Try now



    For answers to board issues, read the Suggestion and News forum at the bottom of the main page.
  10. Registered User
    T-Bone's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Northeastern United States
    Posts
    15,462
    Rep Power
    4172663

    Fixed!. Thanks!
  11. Administrator
    Board Administrator
    Admin's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Age
    41
    Posts
    1,567
    Rep Power
    1000000

    Can't function without the "world"



    For answers to board issues, read the Suggestion and News forum at the bottom of the main page.
  12. Registered User
    Geoforce's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    3,876
    Rep Power
    1188909

    Quote Originally Posted by Admin View Post
    Can't function without the "world"
    Not seeing mine either. Firefox. Deleted cookies and cache and a no go. Not working in my chrome browser either.
    EvoMuse Products Rep

    PM me with any questions!
  13. Registered User
    BoneDaddy's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    2,379
    Rep Power
    824280

    Quote Originally Posted by Geoforce View Post
    Not seeing mine either. Firefox. Deleted cookies and cache and a no go. Not working in my chrome browser either.
    Ive done all of the above with Chrome, Firefox, and IE and no notifications for me either. Works on my smart phone oddly enough.
  14. Administrator
    Board Administrator
    Admin's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Age
    41
    Posts
    1,567
    Rep Power
    1000000

    Fixed



    For answers to board issues, read the Suggestion and News forum at the bottom of the main page.
  15. Registered User
    BoneDaddy's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    2,379
    Rep Power
    824280

    Quote Originally Posted by Admin View Post
    Fixed
    Indeed it is!! Thanks!! I'd rep you, but.....lol
  16. Registered User
    Geoforce's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    3,876
    Rep Power
    1188909

    Looks like it's going. Admin for mod! Wait a second...
    EvoMuse Products Rep

    PM me with any questions!
  17. Registered User
    Cary K's Avatar
    Stats
    6'2"  240 lbs.
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Ridgeway, VA
    Age
    37
    Posts
    1,392
    Rep Power
    360851

    Having trouble with my globe going back to 12 notifications. I refresh the page, it clears to and the 12 comes back. I have cleared cookies and history, logged off and logged back in. Using IE
    After a year off, I'm back
  18. Administrator
    Board Administrator
    Admin's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Age
    41
    Posts
    1,567
    Rep Power
    1000000

    Still having this issue?



    For answers to board issues, read the Suggestion and News forum at the bottom of the main page.
  19. Hug it out.
    Board Administrator
    Ari Gold's Avatar
    Stats
    5'11"  179 lbs.
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    South Florida
    Age
    38
    Posts
    3,395
    Rep Power
    1000000

    Clearing your history won't do anything, you'd need to clear your browser cache. Check here for instructions based on your version of IE:

    http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser%27s-Cache
  20. Registered User
    Cary K's Avatar
    Stats
    6'2"  240 lbs.
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Ridgeway, VA
    Age
    37
    Posts
    1,392
    Rep Power
    360851

    It is working so far
    After a year off, I'm back
  21. Registered User
    Cary K's Avatar
    Stats
    6'2"  240 lbs.
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Ridgeway, VA
    Age
    37
    Posts
    1,392
    Rep Power
    360851

    It's not clearing my notifications again. I've cleared cookies, logged out and back in. Still has the 6 notifications that were there earlier.
    After a year off, I'm back
  22. Hug it out.
    Board Administrator
    Ari Gold's Avatar
    Stats
    5'11"  179 lbs.
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    South Florida
    Age
    38
    Posts
    3,395
    Rep Power
    1000000

    Did you ever clear your browser cache like mentioned in a previous post?
  23. Registered User
    Cary K's Avatar
    Stats
    6'2"  240 lbs.
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Ridgeway, VA
    Age
    37
    Posts
    1,392
    Rep Power
    360851

    Yes I did
    After a year off, I'm back
  24. Registered User
    T-Bone's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Northeastern United States
    Posts
    15,462
    Rep Power
    4172663

    Quote Originally Posted by Cary K View Post
    It's not clearing my notifications again. I've cleared cookies, logged out and back in. Still has the 6 notifications that were there earlier.

    Yep, the problem seems to be back again. As of yesterday it's not working right again.
  25. Registered User
    T-Bone's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Northeastern United States
    Posts
    15,462
    Rep Power
    4172663

    Still not working right. I have an extra 2 notifications that just won't go away.
  26. Administrator
    Board Administrator
    Admin's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Age
    41
    Posts
    1,567
    Rep Power
    1000000

    Try now



    For answers to board issues, read the Suggestion and News forum at the bottom of the main page.
  27. Registered User
    bcazo's Avatar
    Stats
    5'11"  212 lbs.
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    NJ
    Age
    38
    Posts
    6,577
    Rep Power
    2825176

    Quote Originally Posted by Admin View Post
    Try now
    STILL NOT WORKING?
    IRONFLEX SUPPLEMENTS - REP
    Use code BCAZO20 for 20% off !!!
    www.ironflexsupps.com
  28. Administrator
    Board Administrator
    Admin's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Age
    41
    Posts
    1,567
    Rep Power
    1000000

    Nope, fine here.



    For answers to board issues, read the Suggestion and News forum at the bottom of the main page.
  29. Registered User
    bcazo's Avatar
    Stats
    5'11"  212 lbs.
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    NJ
    Age
    38
    Posts
    6,577
    Rep Power
    2825176

    just came back
    IRONFLEX SUPPLEMENTS - REP
    Use code BCAZO20 for 20% off !!!
    www.ironflexsupps.com
  30. Registered User
    JoeBrooklyn's Avatar
    Stats
    5'8"  189 lbs.
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Brooklyn
    Posts
    1,049
    Rep Power
    343810

    Quote Originally Posted by Admin View Post
    Still having this issue?
    I have the same issue, I just noticed these posts. I posted something I called it Notification icon, but it's really the world icon. Help!!
  •   

      
     

Similar Forum Threads

  1. M1,4ADD not working?
    By g4ud1n in forum Anabolics
    Replies: 19
    Last Post: 10-15-2004, 10:21 AM
  2. M144ad not working??
    By Madhops in forum Anabolics
    Replies: 8
    Last Post: 09-26-2004, 08:04 PM
  3. 1-Test / 4AD is not working at all - help!
    By mikeman28 in forum Anabolics
    Replies: 13
    Last Post: 05-07-2004, 01:35 PM
  4. My latest homebrew is not working! What's wrong??
    By Jeff Rippe in forum Cycle Info
    Replies: 13
    Last Post: 06-24-2003, 02:58 PM
  5. Replies: 18
    Last Post: 06-05-2003, 07:54 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Log in

Log in

Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.